Miulla on valtavan paljon lasten vaatteita jemmassa vaatehuoneessa. Vaatteita joista en muka raaski luopua, vaatteita joita säästän mahdollisesti tulevalle vauvalle. Vaatteita joita säästän siskoni tulevalle vauvalle. Miksi miun pitäisi olla jokin hyväntekeväistyyttä harrastava vaatelainaamo? Olenhan itsekin joutunut vähistä rahoistani laittamaan lasten vaatteisiin. Ei miulla ole mitään velvollisuutta säästää miun lasten vaatteita muiden lapsille. Nyt olenkin päättänyt olla itsekäs ja myydä kaikki vaatteet joita en ihan oikeasti halua säästää. Miulla on siis itse neulomiani villavaatteita tms. joista en kyllä luovu. Miulla on hyväkuntoisia kalliita vaatteita joista oikeasti voin saada enemmän kuin muutaman euron.

Huomaatte varmaan että tämä ei ole miulle helppo asia. Ensimmäkin jo se että tunnen syyllisyyttä siitä että en säästele niitä siskolleni ja toiseksi koska mie koen menettäväni jotain jos luovun pienistä vaatteista. Pikkuneidin vauva-aika kun ei ollut niin hehkeää ja kun muistaa ne vaatteet sillä pienellä huutavalla vauvalla. Niistä vain on niin vaikea päästää irti.

Meillä on suvussa paha tapa käyttäytyä kuin hamsteri. Isäni varsinkin säilöö kaiken vanhoista autoradioista aina tyhjiin pahvilaatikoihin. Ehkä tämä on osittain sukuvika. Tätini on säästänyt kaikki tyttöjensä vaatteet ja kappas kappas ne jostain syystä tuppaa kulkeutumaan jossain määrin meille. Enhän mie kaikkea voi säilöä. Ja jos ajattelee järkevästi, niin meille mahdollisesti joskus tuleva vauva saattaa olla poika ja vaikka olisi tyttökin niin kuitenkin haluaa ostaa uusia vaatteita. Nih!

Miksi miun pitää tätä edes kelleen selitellä?! Tämä on juuri näitä inhottavia asioita jotka paisuu! Näinkin yksinkertainen juttu ja teen tästä maailman suurimman ongelman! Kukaan ei voi suuttua minulle jos myyn pois tyttöjen vanhoja vaatteita! Enemmän niistä on hyötyä myytynä kuin meidän varastossa.

Nyt miun täytyy lopettaa tämä kirjoittaminen... Miulla on joku lihas jumissa, venähtänyt, revähtänyt tai tulehtunut tuossa oikean rinnan paikkeilla. En saanut yöllä edes nukuttua kunnolla ja nytkin tuntuu että jopa hengittäminen sattuu... Fyysiset vaivathan tästä puuttuikin... :(