Eilen tajusin taas alamäen alkaneen. Ei mitään konkreettista, vain henkistä väsymystä joka lamauttaa lähes täysin. En tiedä mikä tämän aiheuttaa koska rahaasioista stressaamisen lisäksi olen suhtautunut asioihin aika kevyesti. Tai ainakin kuvittelen niin.

Olemme tehneet suuria päätöksiä tulevaisuudesta ja nekin on juuri sellaisia kuin minä halusin. Ei pitäisi siis senkään masentaa. Kevät tekee tuloaan ja tänäänkin ilma on mitä ihanin. Mie vaan en saa meille vaatteita päälle jotta mentäis ulos. Hyvä että sain itselleni vaatteet päälle ennen lounasta ja fyysinen väsymys on varsinkin iltaisin ihan käsittämätöntä. Itku on herkässä ja pinna kireällä. Esikoinen on kuin pyllyyn ammuttu karhu ja se sietämätön vinkuminen ja natina alkaa heti aamusta. Tänäänkään ei oltu edes sängystä päästy ylös kun toinen jo potki, huusi ja riehui :(
Kotityöt ei huvita, ruoka kauppaan menoa en halua edes ajatella ja silti on kokoajan olo että jotain pitäisi tehdä.

Nämä tuntemukset ja oivallukset huonommasta tuli jotenkin ihan puskan takaa. Toki olin viikko sitten äärimmäisen väsynyt ja itkin kolmevarttia psykologilleni, nyt en eilen itkenyt mutta jotenkin tuntui hankalalle ja raskaalle. Tällähetkellä tätä tilannetta ei paranna se että poden huonoa omaatuntoa tästä saamattomuudestani ja "laiskuudestani". Meillä on onneksi oma iso piha johon uskallan tytöt päästää hetkeksi yksin, näen heidät ikkunasta kokoajan.

Aiemmassa kirjoituksessani puhuin mustasta pilvestä joka toisinaan peittää elämäni alleen. Tämä ei ole ihan sama tunne nyt. Tämä on valoisampi, ei niin syvä tummuus. Mutta tummuus kuitenkin. Olen huomannut että tunteeni alkavat olemaan taas enemmän negatiivisia jos niitä ylipäätään on. Voi olla että olen käyttänyt liikaa energiaa nyt johonkin, ehkä tuohon pikkuneidin altistuksen jännittämiseen tai niihin tulevaisuuden päätöksiin, en tiedä. Koen vain olevani taas aika lopussa. Kauhistuttaa vain että jos ilman mitään selvää syytä tulee tällaisia takapakkeja niin mitäs sitten kun on joku selvä syy? Vaikka sairaus tai onnettomuus tai ihan mikä vain?!