Miun pääni on aivan sekaisin. En tiedä mitä ajatella ja miten asennoitua noihin tiistaisiin kipuihin ja vuotoon.
Vuoto loppui, eilen ja tänään on tullut vain vähän vanhaa verta. Eikä tiistainakaan tullut kun max ruokalusikallinen. Kaikki raskausoireet on tallella ja varsinkin pahoinvointi on näin aamuisin voimakasta. Eilisen aamun jälkeen ei ole kipuja ollut.

Nyt menee pieni pää aivan sekaisin. Olisiko kaikki kunnossa kuitenkin? Jos miulla onkin viikkoja se yksi vähemmän ja vauva oli niin pieni ettei ultrassa näkynyt? Voinko vielä saada hyviä uutisia kahdenviikon päästä?
Vai onko saanko lähetteen tyhjennykseen? Jos näin on miksi nämä oireet ei häviä?

Eilinen aamu meni itkiessä. Illalla itkin vain kun halasin miestä (ja nyt itkettää kun tuota hetkeä ajattelin). Häneltä harvoin saa hellää ihanaa lohduttavaa halausta, mutta eilen sen sain. Onneksi koska sitä mie tarvin.
Juttelin siskoni kanssa illalla enkä itkenyt ollenkaan. Jollain asteella uskon vielä pieneen ihmeeseen. Vai onko se ihan hullua? Kiusaanko vain itseäni jos odotan saavani hyviä uutisia? Pitäisikö minun nyt kuitenkin heittää hanskat tiskiin ja todeta tämän olevan tässä?

Voisin mennä neuvolaan puhumaan mutta en tiedä mitä se hyödyttää. Siellä ei ole ultraa (eikä siinä vielä mitään näkyisikään) eikä se neuvolatäti ole sen viisaampi kuin minäkään.


Esikoisen vesirokko alkaa helpottaa. Lähes kaikki rakkulat on jo rupivaiheessa ja neiti on paljon pirteämpi kuin edeltävinä päivinä.
Pikkuneiti on oma itsensä, varastelee ruokaa ja kiukkuaa :) Onneksi ei tämän kaiken päälle tarvitse tyttöjen olosta sen kummemmin huolehtia. Pikkuneiti voi hyvin kun saa lääkkeensä ja muutaman kerran kun on muiden leipää tai makaronia varastanut on saanut vähän vatsanpuruja ja ripuloinut. Antihistamiini suoja varmasti on helpottanut noita oireita.

Miulla olisi pihalla paljon tekemistä, jotenkin vain en saa aikaiseksi mentyä pihalle ja tehtyä mitään. Osin tämä pahoinvointi lannistaa, ei ole kiva möyhiä kukkapenkkejä yms jos kokoajan oksettaa.
Huomenna illalla lähden äidilleni yöksi ja lauantai aamuna Tallinnaan. Ihanaa pieni vapaa päivä :)