Vuonna 2006 vaihdoin työpaikkaa. Seuraavana kesänä työkaverini meni naimisiin ja töissä alettiin veikkailemaan milloin heille tulee perheenlisäystä. Miehen kanssa teimme päätöksen lapsien hankkimisesta syksyllä ja aloinkin odottaa jo alkuvuodesta 2007.
Samaan aikaan töissä alkoi liikkua huhuja että tuo työkaverini on raskaana. Ihana sattuma, meillä oli lasketut ajat kahden viikon välein. Esikoinen syntyi muutama viikko etuajassa ja laitoin työkaverilleni viestin. Sain seuraavana päivänä vastauksen että hän on pienen vauvan kanssa samassa sairaalassa mutta eri osastolla. Lapsemme siis syntyivät peräkkäisinä päivinä.

2008 syksyllä päätimme hankkia toisen lapsen. Tulin raskaaksi melkein heti ja töihin palatessani alkuvuodesta 2009 olin siis taas raskaana. Se pieni ei kuitenkaan ollut valmis tähän maailmaan ja sain keskenmenon. Tuo työkaverini palasi töihin samoihin aikoihin, eikä ollut uudestaan raskaana.
Keskenmenon jälkeen jälleen kesällä olin onnellisesti raskaana - samoin tuo työkaverini. Jälleen lasketut ajat muutaman viikon välein. Meidän pikkuneiti syntyi etuajassa ja työkaverini vauva viikon myöhemmin.

Nyt olemme molemmat edelleen kotona. Työkaverini kertoi alkuvuodesta odottavansa kolmatta. Valitettavasti pieni oli niin sairas ettei olisi selvinnyt loppuun asti ja he päätyivät keskeytykseen.

Nyt me teimme alkuvuodesta päätöksen hankkia kolmannen lapsen. Tämä sai alkunsa aika nopeasti ja viikko sitten tuo työkaverini kertoi että heillä on LA kaksi päivää miun jälkeen :) 


Tästä kaikesta tuli mieleen että onko tällä jokin tarkoitus? Molemmilla on ollut epäonnistunut raskaus kun toinen ei ole ollut raskaana ja nyt odotamme taas samaan aikaan. Toki vielä alussa ja miulla varsinkin pelottaa onko kaikki hyvin mutta kuitenkin. Jos tämän takana on jotain suurempaa voimaa niin ehkä saan tänään ultrasta hyviä uutisia ja saan nyytin syliin tammikuussa.