Meidän arki alkaa pätkittäin. Ensin olin 3 päivää koulutuksessa, sitten viikon kotona. kaksi päivää töissä, viikko kotona ja yksi päivä töissä. Syyskuun alusta sitten totuus paljastuu kun minulla alkaa viisipäiväinen viikko. Iltavuorot, viikonloput yms.

Tytöt viihtyy päiväkodissa ja se helpottaa suuresti minun töihin menoani. Aamuisin ei tarvitse jättää itkeviä lapsia hoitoon, kaikkien päivä alkaa hyvillämielein - paitsi jos aamulla on kotona ollut kaaos :D

Pikkuneidin rajun oireilun syyksi selvisi kuin selvisikin se typerä kaalilaatikko!!! Nyt ollaan saatu oireet kuriin ja aika lailla häviämään. Tein eilen päätöksen että Prepulsid saa nyt jäädä. Minulla on töitä vasta viikon päästä joten ehdin seurailla tätä tilannetta. Nyt näyttää hyvältä kuitenkin ja viimeisen kerran on saanut lääkettä siis tiistai iltana :)

Allergialääkkeet jätin myös molemmilta tytöiltä pois, kun en saanut aeriusta apteekista. Jos nyt jotain tuosta inhasta pujosta tulee niin annetaan sitten zyrteciä ja ataraxia. Toistaiseksi molemmilla vointi on hyvä.
Esikoisenkin mahakipu, jatkuva röyhtäily ja alvariinsa kakalla juokseminen on helpottanut kun jätin häneltä soijan pois.

Mutta siis palatakseni tuohon pujoon...

Ihmettelin viimeviikolla rajua flunssaani joka ei tuntunut helpottavan millään. Kurkku oli kipeä, silmiä poltteli, lihaksia särki, yskitti ja koko pää tuntui olevan tukossa. Litkin flunssalääkkeitä pitkin päivää maksimi määrät eikä olo silti helpottunut. Ostin nenäkannun ja sain hetkellisen helpotuksen.
Perjantaina lähdimme mökille ja oloni helpottui. Ihmettelin pikaista parantumista. Nenäliinoja ei tarvinut juuri ollenkaan vaikka edellisenä päivänä oli mennyt koko paketti.
Tulimme kotiin ja oireet palasivat. Tajusin että ei olekaan flunssaa vaan allergiaa.
Kuljeskelin pihassamme ympäriinsä kun näin suuren lähes metrin korkuisen rikkaruohon. PUJO!!! En tajua miten en ole aiemmin huomannut tai tajunnut tuon inhan kasvin majailevan MEIDÄN pihassa. Nyt kunhan vesisade loppuu alkaa pujon hävitys operaatio. Isäntä niitti tuon suurimman pirulaisen ja se helpotti oloani hieman. Allergialääkkeet menee silti jatkuvasti ja välillä joutuu turvautumaan astmapiippuun.

Tytöiillä ei onneksi ole ainakaan näin selviä oireita ja silläpä uskalsinkin lääkkeet jättää pois.
Tänään kun on siivottu taloa sisältä sadepäivän kunniaksi, voi huomenna sitten hyökätä se pujo pirulaisen kimppuun - sään salliessa tietenkin.