Viikot kuluu ja maha kasvaa! Raskausviikkoja on kertynyt jo 32 tai no huomenna on tasan 32 täynnä :) Kevät tekee tuloaan ja se vaikuttaa mielialaankin. Vaikka olo alkaa olla lähes kuin valaalla tai ylensyöneellä norpalla saa aurinko ja sen lämpö hymyilemään. Kävin eilen jällee lääkärissä ja sain sairaslomaa äitiysloman alkuun. No siihen on kaksi ja puoliviikkoa aikaa joten ei ole ihmekään ettei minusta ole enään töihin. Enhän noissa edellisissäkään raskauksissa ole näin pitkälle voinut töitä tehdä.

Mitä pidemmälle mennään sen enemmän minua mietityttää synnytys. Ehdinkö sairaalaan? Kuinka monta viikko on vielä aikaa? Mitä jos tuleekin kiire ja olen lasten kanssa yksin kotona?

Pahin pelkoni on se että synnytys on nopea ja raju ja joudun kokemaan sen yksin kotona lasten ollessa paikalla. Vaikka tiedän ettei vielä ole pelkoa synnytyksestä - tai mistäs sen tietää kun supistuksia tulee... Niin jokainen napakka kipeä supistus saa ajatukset vyörymään.

Olen valmistellut paikkoja vauvaa varten, mutta en vain saa kaikkea valmiiksi. Ehkei vielä tarvikaan, vai tarviiko kuitenkin? Mietin myös tulevaa kesää ja elämää kun vauva on syntynyt. Mitä siitä tulee? Onko se samanlaista tunteiden ja mielialojen vuoristorataa kuin pikkuneidin kanssa? Huudetaanko meillä yötäpäivää? Kuljenko pitkin taloa kuin zombi yltäpäältä pulautuksessa huutava lapsi sylissä? Vai olisiko meillä kuitenkin rauhallinen, hymyilevä pieni vauva? Se jää nähtäväksi.

 

Otetaanko pieni arvausleikki?

Jutun juju on siis arvata milloin vauva syntyy :) Helppoa. Laita siis kommenttiisi päivämäärä jolloin pieni ihme syntyy. Lähimmäksi arvannut palkitaan neulomillani villasukilla.

Arvailuja hieman helpottamaan laitan muutamia tietoja. Laskettu aika on siis 15.5., nyt on viikkoja 31+6, esikoinen syntyi 37+5 ja pikkuneiti 38+5. Kohdunkaula on ollut pehmeä jo 4 viikkoa, supistukset ei ole tilannetta muuttanut.

Toivon että osallistutte, niin tämä on kaikille kivempaa. On myös toki mukava nähdä lukeeko näitä minun hourailujani kukaan :D