Kirjoitinpa äsken tunnekuohun vallassa pitkän pätkän ja puf se hävisi... Yritänpä nyt jotain sitten kirjoittaa uudestaan vaikka ei se ole enään sama asia...

Pikkuneidin vehnäaltistus jatkuu vaikka pieniä oireita on. Peppua polttava lähes ripulimainen kakka, itkuisuus, kostea hikka, kuorsaus, väsymys... Katsotaan nyt ainakin huomiseen...

Esikoinen sai vahinkoaltistuksena viikonloppuna maitoa ja kananmunaa. Hänellä selvästi allergiat oireilee mahakivulla, tihentyneellä kakkaamisella, yö kastelulla ja kiukkuisuutena. Hän on selvästi väsynyt, saa ihan kamalia raivareita, huutaa ja kiljuu. Seuraava joka hänelle antaa vaikka vahingossakin jotain saa sitten ottaa hänet viikoksi hoitoon. Mie en kestä tällaista!!!

Tämä päivä on ollut ihan helvettiä suomeksi sanottuna! Olen kokenut liian monta dejavu tunnetta tänään! Olen huutanut ja raivonnut! Mieleni on tehnyt lyödä. paiskoa tavaroita ja pöllyttää hiuksista. Olen pystynyt hillitsemään itseni ja "vain" huutanut. Olen paiskonut ovia ja hyppinyt tasajalkaa! En jaksa tätä!
Sisuksissani kiehuu samalla kun tunnen suunnatonta ahdistusta. Rintaa puristaa ja tuntuu etten saa kunnolla henkeä. Itku on herkässä samoin kuin hermojen menetys. Tilannetta ei helpota tuo molempien lasten oireilu... Nyt he onneksi taisivat molemmat nukahtaa, tai ainakin tuli hiljaista.

Tämä häpeä ja inho joka minut valtasi tuon yhteenoton jälkeen on sanoin kuvaamatonta. Tunnen pettäneeni lapseni, vajonneeni johonkin helvetilliseen kuoppaan josta en pääse ylös. Pelkään huomista, pelkään tätä iltaa. On vasta iltapäivä enkä jaksa enään. Pelkään itseäni ja tekojani.

En halua että lapseni pelkäävät minua! En halua satuttaa heitä! Haluan olla huolehtiva ja turvallinen äiti! He ovat kaikki mitä minulla on! He ovat koko elämäni! Tunnen taas epäonnistuneeni! Miksi taas ollaan tässä pisteessä? Luulin että voin jo paremmin, että jaksan paremmin! Huomaan että tunteeni ovat taas enemmän ja enemmän negatiivisia. Ilo ja empatia elämästäni katoaa pikkuhiljaa. Muutun taas tunteettomaksi hirviöksi joka huutaa ja riehuu! EI!! Sitä ei saa tapahtua! En halua! Ei enään!