Ajatukset on vaellellut pitkin tulevaisuutta ja menneisyyttä. Olen ollut levoton enkä ole saanut mitään tekstiä aikaiseksi.
Pihatöitä olisi enemmän kuin jaksan ja ehdin tehdä ja huomaan että jos vietän päivän ulkona, on talo sitten kuin pyörremyrskyn jäljiltä. Pitäisi saada tasapaino asiaan jotta ei jompi kumpi paikka olisi ihan rempallaan.

Isäntä laittoi potut peltoon eilen ja lajike on varhaista lajiketta joten elättelen toivetia että viimeistään juhannuksena saa omia pottuja. Laittoi myös kasvihuoneeseen ehjät lasit talvella hajonneiden tilalle. Nyt vain odotan että taimet kasvaa (jos kasvaa) että pääsen istuttelemaan ne kasvihuoneeseen.
Mansikkamaa pitäisi kunnostaa ja mutama kukkapenkki tehdä :)

Tyttöjen allergiaoireet alkaa olla kohtalaisen hallinnassa, pikkuneiti voi vähän huonommin ja silmät rähmii. Esikoinen ei tarvitse edes kaikkia lääkkeitä vielä. Iho-oireet on kurissa ja hoidettu eikä päivittäin olla enään punaisia. PIkkuneidin nenä ei vuoda enään solkenaan, mutta väsyneen oloinen hän on toisinaan. Eilenkin meni omasta tahdostaan nukkumaan päikkäreitä ja nukkuikin sitten muutaman tunnin.

Miun oloni on ollut muutaman päivän seesteisen rauhallinen. Joku varmaan kuuli pyyntöni ja lähetti minulle pidemmän pinnan :D
Muutamia päiviä ruokahalu on ollut vähän hukassa ja närästänyt aika pahasti. Ajattelin että se on tämä alkanut grillikausi kun syö liikaa grilliruokaa. Toissapäivänä pahaolo paheni ja aamusta en meinannut saada kahvia juoduksi. Nyt on kolmas päivä kun tuntuu että kokoajan ellottaa.
Kyllähän te varmasti arvaatte jo mistä on kyse :) Sain asiaan eilen varmistuksen ja nyt vain toivon ettei tule mutkia matkaan.

Tästä alkaa taas aurinkoinen päivä täynnä toimintaa! Tänään aamu oli vielä aikainen kun pikkuneiti heräsi 6.45 huutamaan. Valitteli että sattuu korvaan :( Pitänee nyt katsoa mihin tuo kehittyy. Huomenna on velipuolikuun syntymäpäivät ja hänen lääkäri vanhempansa voisivat katsoa pikkuneidin korvaan. Jos me ensi yö kestettäisi kotona niin ei tarvisi mennä lääkäriin.
Nyt mukavaa päivää kaikille :) Minulle ainakin aurinko paistaa - VIHDOIN!