24 tuntia ja olen lääkärissä, olettaen että lääkäri on ajallaan eikä myöhässä. Kuten huomaatte lasken tunteja.
Varaudun pahimpaan mutta toivon parasta.
Kävin eräällä keskustelupalstalla jossa asiantuntija vastaa kysymyksiin. Kysyin onko noiden miun oireiden perusteella mahdollista että raskaus jatkuu. Sain vastauksen että on ja voi olla kyseessä vaikka kysta joka on puhjennut. En siis välttämättä olekaan ihan hullu ja keksi outoja selityksiä. Mietityttää vain olisiko lääkäriltä jäänyt kysta huomaamatta? Tutkiko tuo lääkäri tarpeeksi tarkasti kun siellä kävin? Hän tosin alkuun ei ottanut huomioon että raskaus saattaa olla nuorempi kuin kuukautisista laskettuna ja siitä näkökulmasta hän ei mielestäni ultralla asiaa tutkinut...

Yritän saada ajatukseni muualle mutta huomaan aina palaavani tähän samaan asiaan. En saa mitään aikaiseksi täällä kotona koska ajatukseni harhailee. Haluaisin tietoa nyt heti! Lasken kerta toisensa jälkeen netin laskureilla että kuinka varhaisessa vaiheessa raskaus on saattanut olla tuolloin viikko sitten. Päädyn aina samaan tulokseen ja siihen että huomenna pitäisi jokatapauksessa sykkeen näkyä jos näkyy. Olen ajatellut tätä ihan liikaa ja alan kohta sekoilla ajatuksissani ja epäilemään laskelmiani.

Kunhan lapset on syönyt alkaa siivous urakka! Pakko yrittää tehdä jotain vaikka ei huvittaisi. Tämä on piinaavaa enkä uskalla toivoa liikoja, mutta en haluaisi pelätäkään turhaan. Aamulla taas oksensin ja se vahvistaa käsitystäni siitä että elämää on. Eikös aina sanota että kyllä äiti tietää?!
Tosin olen ennenkin erehtynyt...
Mutta miulla on alusta asti ollut jokin selittämätön olo eikä se ole hävinnyt.