Meille rantautui sitten joku ihana inhottava flunssa. Pikkuneiti on ollut jo muutaman päivän huonovointisempi ja eilen sitten alkoi nenä vuotaa ihan seulana. Yskä on todella pahan kuulloinen, kuiva ja tulee syvältä. Voin kuvitella kuinka se raastaa kurkunpäässä kun yskäsee. Neidin ääni on käheä ja olo varmasti aika tukala. Eilenkin kaupassa ollessa alkoi yht'äkkiä yökkäillä kärryssä ja pelkäsin hänen jo oksentavan. Tällaista yökkäilyä on tässä lähipäivinä ollut enemmänkin enkä mie saa kiinni mikä sen taas aiheuttaa.
Esikoinenkin yskii ja hänenkin nenänsä vähän vuotaa.

Oma oloni ei ole maailman paras, niskat on jumissa ja päätä särkee. Olen monena yönä nukkunut levottomasti ja nähnyt painajaisia. Viime yönä näin unta että isännällä oli toinen nainen...
Mieltä vetää matalaksi vielä viesti jonka luin aamulla. Sain palautetta sanavalinnoistani netissä, eikä tämä ole ensimmäinen kerta. Eipä se muuten haitaisi tai ei niin paljon jos se kohdistuisi vain minuun mutta tässä tapauksessa se koskee suurempaa ryhmää enkä halua kaikkien mainetta pilata.
Äitini on ollut keskiviikkona leikkauksessa ja olen kyllä vähän huolissani. Hän on päässyt (kai) sairaalasta kotiin ja leikkauksessa ei ollut mitään ihmeellistä. Hän vain lupasi soittaa eilen eikä sitten kumminkaan soittanut.

En tiedä kaikki tuntuu taas niin hankalalle! Huomaan itkun olevan herkässä ja pienikin arvostelu kolahtaa todella pahasti.
Nyt pitäisi olla kevät mutta täällä sataa lunta!! Sehän tästä vielä puuttuukin...