No niin jos taas kirjoittelisin kuulumisia. Mistähän sitä aloittaisi?!

Esikoiselle puhkesi vesirokko perjantaina ja nyt sitten on useampi yö kitisty kutinaa ja päivisin sama juttu. Paukamat on isoja ja vaikka neiti ei raavi (ihailtavaa itsehillintää) näppylät tulehtuu. En tiedä onko atooppisella iholla jotain tekemistä asian kanssa vai miksi ne on noin ärhäköitä. Pikkuneidillä ei vielä ole oireita mutta eiköhän en parin viikon sisällä tule. Itämisaika kun on 14-21vrk ja esikoinen sai tuon kaverinsa synttäreiltä jossa pikkuneiti ei ollut.
On meillä onneksi atarax käytössä ja ostin eilen vesirokko voidettakin, neiti ei vain oikein anna sitä laittaa kun sattuu sad

Pikkuneiti täällä tietysti hyppii seinille kun ei pääse ulos (esikoisella pientä lämpöä) eikä ole leikkikaveria joka jaksaisi kovin leikkiä. Turhautuneena neiti tekee sitten kaikkea typerää ja varastaa mm. muiden ruokia. Eilen veteli tavalliset makaronit ja ketsupit esikoisen lautaselta ja sittenhän taas yö valitettiin masua ja litkittiin maitoa.
Miun yöt on siis aika katkonaisia...

Eilen kävin hoitoneuvottelussa psykiatrian polilla. Psykologi käynnit on tältä erää nyt loppunut ja psykiatrin kanssa seurataan nyt tilannetta mihin vointi kehittyy. En halunnut katkaista hoitosuhdetta kokonaan, koska tässä tilassa ja tietäen mitä tuleva voi olla en uskalla jäädä täysin omilleni. Neuvolaan en kovin paljon luota, jäinhän viimeksikin yksin. No nyt on onneksi sitten kontrolli aika syksylle ja silloin sitten taas sovitaan jatkosta.

Olen menossa tänään illalla yksityiselle alkuraskauden ultraan. Ensin ajattelin etten mene mutta nyt minulla on ollut jo kolme kertaa ihan minimaalista vuotoa (viikoilla 4+3, 5+0 ja eilen 6+4) Kaksi ekaa oli kirkasta muutama tippa ja eilen ns vanhaa verta, mutta ei sitäkään paljoa. Kyllä se säikäyttää kun takana on kkm joka antoi merkkejä vasta neljä viikkoa myöhemmin.
Oireet ei ole kyllä mihinkään hävinnyt ja varsinkin näin aamuisin kahvin jälkeen on aika huono olo. Mammahousut kaivoin sunnuntaina kaapista kun en vaan enään kestänyt olla omissa housuissa. Millanenhan valas miusta tulee jos tammikuulle päästään?!
No tänään selviää edes jotakin...