Just nyt olo on sellainen että haluaisin pois täältä!

Eilinen ilta oli kaaos! Pikkuneiti oli kiukkuinen ja isompi täys hirviö!
Annoin esikoiselle aikaa 1,5h siivota kaikki lelut ja sanoin ettei saa iltapalaa jos ei siivoa. No ylläri ylläri mitään ei tapahtunut. Puoli kahdeksan komensin nukkumaan ja siitä se huuto sitten alkoi. Neiti huusi pääpunaisena, karjui, hyppi tasajalkaa, potki ja löi. Mie kuskasin takasin sänkyyn (mies oli yllättäen tallissa) ja sain siinä osakseni potkuista ja lyönneistä. Huutoa kesti lähes tunnin. Isäntä tuli tallista ja talo hiljeni. Tunsin itseni pikkasen turhaksi, isännän ei tarvinut kuin näyttäytyä.

Yö oli aika levoton, pikkuneiti kitisi unissaan ja esikoinen tapansa mukaan huusi unissaan. Mie näin painajaisia ja nukuin todella levottomasti.

Aamu alkoi lähes samalla kaavalla ja esikoinen olikin jo ekan kahden tunnin hereillä olon jälkeen jäähyllä. Päivä on mennyt erotuomarina. Tytöt tappelee ihan jatkuvasti jostain ja miulla ei meinaa hermo kestää. Miulla väsyttää ja palelee eikä mikään oikeen huvita. Mutta eipä noita tyttöjä päikkäreille saa. Samoista asioista pitää sanoa satoja kertoja ja silti ei mene jakeluun. Kauppaankin pitäisi mennä mutta ei paljon kiinnosta.

Onneksi on perjantai...