Keskiviikkona oli molempien tyttöjen allergialääkäri käynti.
Ensin pikkuneiti:
Aerius aamulla, ventoline tarvittaessa, atarax illalla, prepulsid 3x päivässä ja tarvittaessa aerius pois ja atarax 2x päivässä. Poskiin sibicort, locobace repair. Alapäähän pimafucin ja bakteeriviljely sekä virtsanäyte otettiin. Ruokavaliosta pois omena ja peruna...

Pienen huudon kanssa saatiin pissa purkkiin. Ensin yritettiin potalla niin että purkki oli potassa. No neitihän keksi ettei purkki saanut potassa olla ja siitä tuli huuto. Yritin vaivihkaa aina sujauttaa purkin pottaan mutta neiti alkoi tarkistaa onko se siellä. Lopulta neiti istui pöntölle ja mie pidin purkkia pyllynalla. Monet itkut siinäkin tuli mutta kyllä se pisukin vihdoin saatiin napattua. Maanantaina sitten lääkäri soittelee tuloksia.

Sitten oli vuorossa isompi neiti:
Aerius aamulla, zyrtec illalla, nenä suihke tarvittaessa kahdesti päivässä, silmätipat tarvittaessa ja jos on kovin pahoja oireita niin aerius pois ja zyrtec 2x päivässä. Taipeisiin tarvittaessa sibicort ja jos tulee yskää ventoline. Ruokavaliosta pois ainakin omena ja porkkana koivun pölytys ajaksi. Esikoisesta otettiin mitat kun edelliset oli syyskuun lopulta ja neiti on 106cm ja 15,7kg. Hyvin on alkanut painoa kertyä kun syyskuussa painoi 14,7kg. Tosin pituuttakin on tullut 3cm :)

Siinä kun oltiin juteltu lääkärin kanssa tyttöjen voinnista niin tuli puheeksi miun oireilu. Kun kerroin siitä pyörrytys-oksentelukohtauksesta ja hengenahdistuksista varsinkin rasituksessa totesi lääkäri "sulla on sitten varmaan inhalaattori ja epipen"
No eipä ole! Eilen soitin sitten tk päivystykseen ja sain ajan 14.5. Sinne asti on sitten yritettävä pitää hengitystiet auki. Täällä meillä kotona on selvästi helpompi hengittää kuin esim. Helsingin keskustassa tai mökillä etelässä.
Kävin myös antamassa verinäytteen josta katsotaan se prolaktiini arvo. Lääkärin pitäisi tänään soitella vastauksia.

Tytöt on ollut äärettömän kiukkuisia monta päivää, enkä miekään kaikkien näiden oireiden kanssa kovin hyvätuulinen ole. On tässä ollu taas vähän kestämistä. MIes on ollut väsynyt ja jotenkin kiukkuisen oloinen, olen tuntenut itseni vähän olemattomaksi. Eilen kyllä juuri mietin että ei ole ollu haittaa tuosta lääkkeen lopettamisesta. Ihan samoilla fiiliksillä mennään kun lääkkeen kanssakin.

Meidän kurkun ja tomaatinkasvatus ei oikein tänäkesänä onnistunut. Istutin ne hyvissä ajoin ja ne kaikki itikin. Ilmeisesti siirsin tomaatit liian aikaisin isompiin ruukkuihin ja ehkä multakin on huonoa koska ne ei nyt näytä voivan kovin hyvin. Taimet ei oikein kasva ja osa on jopa kuollut. Kurkuille kävi lähes samoin. Ensin oli 14 tainta ja tänään aamulla oli elossa 2. Ne viimeisetkin pikkuneiti päätti nyhtää purkeista ylös ja katkaista :( Tänään oli tarkoitus muutenkin mennä puutarhalle joten voin tänään ostaa sitten uudet siemenet, paremman mullan ja istuttaa uudet taimet. Saas nähdä kuinka ne ehtii sitten kasvaa ennen kuin olisi aika siirtää kasvihuoneeseen. vähän harmittaa mutta minkäs teet.

No nyt pitää lähteä liikenteeseen jotta ehtii kauppaan ja puutarhalle ennen ruoka-aikaa!