Olen surusta suunniltani ja täysin järkyttynyt! En tiedä mitä ajatella tai miten asiaan pitäisi suhtautua.

Ystäväni, jolla samanikäiset lapset kuin minulla, josta olen aiemmin kertonut lähetti miunlle sydäntä särkevän viestin tänään.

Meillähän tosiaan on lapset saman ikäisiä, päivä ja viikko ikäeroa. Mie sain keskenmenon kun hän ei odottanut, kuopukset syntyi viikon välein. Hän alkoi odottaa, joutuivat keskeyttämään, kun vauva oli niin sairas. Sitten meillä oli sama laskettuaika... Miun raskaus päättyi leikkauspöydälle ja nyt odotellaan uutta alkavaksi.

Tämä ystäväni kertoi että heidän pieni ei saavu elävänä tähän maailmaan. Pienen sydän oli pysähtynyt muutama viikko sitten. En voi edes kuvitella mille hänestä tuntuu. Hän on menettänyt jo yhden ja nyt heti perään toinen...

Pelottavaa on se että meidän raskaudet on aina olleet todella samassa ajassa. Ja kun äitini kanssa jokin aika sitten puhuin ja sanoin että nyt tämä ei mene kuten ennen, ystäväni saa vauvan mie en. Äitini vastasi "älä sano"
Pelottavaa mutta totta! Nyt en tiedä pitäisikö minun heittää toivoni useaksi kuukaudeksi - eihän miun raskaus voi alkaa tai päättyä hyvin jos tuo ystäväni ei odota. Vai voiko?